A baseball sztrájk hivatalos szabályait

A Bunting egy baseball-stratégia, amely magában foglalja, hogy a labdát a lövöldözős játékról a teljes lengés nélkül játsszák le. A gömbölyű golyó általában lassan forog a dobó, az első baseman vagy a harmadik baseman felé. A bunt ugyanazokat a szabályokat veszi alapul, mint egy olyan pálya, amelyik leng, egy figyelemre méltó kivétellel.

A döntőbíró mérlegelési jogkörébe tartozik, hogy történt-e egy szúrópróbálkozás, és egy sztringet sztrájknak kell nevezni. Általában a lábak négyzetek körül, hogy szembenézzenek a korsóval, és a denevér a lemez fölé nyúlik. Ha egy játékos nem szereti a pályát, akkor visszahúzza a denevéret, mielőtt odaér, ​​és ha nem a sztrájk zónában van, akkor labdát neveznek. Ha a tésztát egyértelműen megpróbálta kapcsolatba lépni, vagy ha a döntő úgy érzi, megpróbálta kapcsolatba lépni, akkor sztrájknak hívják. Ha a hitter a denevér kinyújtja a bunt, és a pálya megüti, akkor sztrájknak hívják.

Amikor egy játékos megpróbálja elrontani a labdát, és megsérül, úgy hívják a sztrájkot, mint bármelyik rendszeres lendületet. Azonban, ha egy hitter két sztrájkral próbálja megrontani a labdát, és rosszul van, kiált. Egy csúnya labdát egy teljes lendüléssel és két sztrájkkal ütődve az ütést két sztrájkkal bővítik ki.

A bunts általában néhány helyzetben próbálkozik baseballjátékban. Az első forgatókönyv az, hogy feláldozza magad a futók mozgatására. Ha egy futó az első vagy a második helyen van, akkor a bunt irányított módja annak, hogy előrelátják. A squeeze játék egy másik vívó helyzet, amelyben egy futó a harmadik szünetben az otthon, mint a dobó szállítja a labdát. A tésztának sikerülnie kell ahhoz, hogy pontot szerezzen. Ha hiányzik, akkor a fogadó ott fog ott állni a labdával, amikor a futó harmadikból indul. Szintén öngyilkossági prés játékként ismeretes. Harmadik zörgő helyzet, amikor megpróbálsz legyőzni egy alap hitre. Ha az első vagy a harmadik baseman játszik mélyen a talajon, akkor megszabadulni egy bunt, és először, mielőtt bárki képes játszani.

A játékosoknak saját stílussal kell rendelkezniük, amikor a bunting-ről van szó, de mindegyiknek tiszteletben kell tartania néhány határozott szabályt. Ahhoz, hogy hatékonyan dudálhass, helyezze a felső kezét a denevér hordója és az alsó kezed a fogantyú mögé. Ne csúsztassa ujjait a tetején a hordó elején, vagy könnyedén eltalálható a labdával. Fogja meg a csövet a hajlított mutatóujj és a hüvelykujj oldalának oldalán, másik ujjaival pedig tenyerébe hajoljon. Harmadszor, miközben a labda kapcsolatba kerül a denevérrel, kissé visszafogva húzza vissza. Ez megkönnyíti a labdát a földön, és nehezebbé teszi a szántást.

Bunt Attempt Strike

Bunting Foul

Bunt helyzetek

Bunting technika