A legegyszerűbb módja annak, hogy lefogy az egyetemen

A főiskola rendszerint az első alkalom, amikor önmagadon vagy saját döntéseid szerint végzi. Ön szabadon enni és inni, amit akar, ha akar. Sajnos nincs “gyors javítás” az elveszített súlyért. Azonban a stressz kezelése, elég alvás és a lehető legkisebb fogyasztás, valamint a rendszeres gyakorlás és az egészséges táplálkozási szokások fenntartása segít sikeresen fogyni.

Vágja a stresszt

A súlyos terhelés és a tanulás természetesen hozzájárulhat a stresszes időkhöz, amelyek befolyásolhatják a súlygyarapodást. A Journal of the Nutrition and Dietetics Akadémia egyik kiadványának 2013-as tanulmánya azt mutatta ki, hogy olyan diákok voltak, akiknek egészséges táplálkozási szokásaik voltak, de a magas stresszszintűek, amelyek magasabb testzsír-nyereséget mutattak, mint azok a diákok, akik hasonlóan egészséges táplálkozási magatartást tanúsítottak, de az alacsonyan tapasztalt stresszt. Az időgazdálkodás a stressz csökkentésének kulcsa. Prioritizálni a tanulmányait, és amilyen csábító lehet, ne hagyja el az osztályt. Tartson gyakori kapcsolatot professzorai és tudományos tanácsadóival. Segíthetnek az akadémiai stressz csökkentésében a tervezési és tanulási technikákkal. Próbálja ki a meditációt, a jógát és a légzést is, hogy segítsen kezelni a stresszt.

A juhok számlálása

A kollégium igényei gyakran elhagyják az érzést, és gyakrabban, az alvás megfosztja magát. Egy tanulmány szerint, amelyet a Chicagói Egyetem Orvostudományi Intézetének kutatói írtak és egy 2007-es Sleep Medicine Review című kiadványban tették közzé, az alvásvesztés szerepet játszhat a megnövekedett elhízásban. Az alváshiány negatív hatásai ténylegesen növelhetik az emberek táplálékfelvételi időszakainak számát, és növelhetik a nagy energiájú sűrű ételek, például a gyorséttermek és üdítőitalok, amelyek könnyen elérhetők az egyetemen. Célja hét-kilenc órát aludni, hogy csökkentse ezeket a vágyakat.

Késő éjszakai mókák

Az alkoholfogyasztás, amely nem ritka a főiskolai pártokon, hozzájárulhat a túlfogyasztáshoz. A késő esti étkezés általában a főiskolai tapasztalat egyik eleme. Az Eating Behaviors 2008-as számában megjelent tanulmány azt sugallja, hogy az egészségtelen ételek késő éjszakai étkezése gyakrabban fordul elő az ivóvízben, mint a nem ivott éjszakákon. Idővel ez súlygyarapodáshoz vezethet. Határozza meg az alkoholfogyasztási epizódokat és kerülje a szeszélyes alkoholfogyasztást.

Vissza az alapokhoz

Az okos telefonok világában számos ingyenes alkalmazás található, amelyek segítenek nyomon követni az Ön által fogyasztott kalóriákat és az ételtípusokat, amelyek segítenek a fogyókúrájukhoz való ragaszkodásban. Csatlakozz az iskolai tornateremhez. Próbálja meg az intramurális sportokat, hogy aktív maradjon, és új emberekkel találkozzon, akik közül néhányan fogyni lehet. Energiamentes élelmiszereket, pl. Gyümölcsöket és teljes kiőrlésű gabonaféléket fogyasztanak a jóllakottság kiváltásához és tartós energiához. Sok kollégium rendelkezik regisztrált dietetikusokkal az Ön rendelkezésére. A testsúlycsökkenéshez használja az erőforrásokat és élvezze az utazást.