A legjobb alacsony szénhidráttartalmú fehérje rázza

A fogyókúra nem csak az egészséges táplálkozásról szól – hanem arról, hogy olyan ételeket találjon, amelyek illeszkednek a forgalmas életmódba. A shakes és a smoothies kényelmes választás, és mivel gyakorlatilag korlátlan fajtákat készíthetsz, nem fogod unatkozni. A legjobb, alacsony szénhidráttartalmú, magas fehérjetartalmú rázogatás az, amit otthon készítesz. Ez megtartja a diétát, és ellenőrizheti az összetevőket és az adagméretet is. De ha egy kötődésben van, akkor érje el a csomagolt alacsony szénhidráttartalmú étkezési csere-rázkódást, hogy megkapja a fehérjét.

Indítsa el az alacsony karbállványt

A folyadék alapja a rázkódás többségét teszi ki, ezért alacsony szénhidrátot választ. A tejelő tej mérsékelt szénhidrátforrás, kb. 12 g / csésze. Lehet, hogy jobban megengedhető diétákban dolgozik, de valószínűleg felrobbantja a szénhidrogén költségvetését, ha nagyon alacsony szénhidráttartalmú étrendet követel, például olyan, amely napi 20 gramm szénhidrátot tesz lehetővé. Adjunk egy krémes textúrát – szénhidrát nélkül – cukrozatlan szójatej használatával. Mindössze 4 gramm teljes szénhidrátot tartalmaz, és az egyik ilyen gramm rostból származik, amely 3 gramm emészthető “nettó” szénhideget tartalmaz csészénként -, és 7 gramm fehérjét is szállít. Ha frissítő sminket keres, használjon zöldtejet mint folyékony bázist – mind a kalóriát, mind a szénhidrátot.

Hozd nagy fehérjét

A fehérje kiegészítése a rázkódásba lehetővé teszi, hogy tonna fehérjét töltsön be anélkül, hogy sok szénhidrátot adna hozzá. A tejsavófehérje egy változata mindössze 7 gramm szénhidrátot tartalmaz, de csomagolja a 26 gramm fehérjét, és más fehérjetartalmú porok adagonként még kevesebb cukrot és szénhidrátot tartalmazhatnak. Egyes fehérjetartalmú porok tartalmazhatnak még több szénhidrátot, mint gondolná. Egy kereskedelemben kapható szójafehérje por például 19 gramm nettó szénhidrátot tartalmaz, ami megnehezíti a legtöbb alacsony szénhidráttartalmú étrendbe való illeszkedést. Mindig ellenőrizze a tápértékjelölést, hogy válasszon fehérjét minimális szénhidrátokkal. Az egyes portok táplálkozási adatai eltérnek attól függően, hogy melyik márkát és választékot választotta: Ha a fehérjepor nem a te dologod, akkor kapcsolja be az alacsony szénhidrátot a görög joghurttal. Mindegyik tartályban mindössze 6 gramm nettó szénhidrát van, de 17 gramm fehérjét biztosít. Kizárólag az ízesített görög joghurtok ellen irányulnak, mivel a legtöbb cukrot tartalmaz.

Adjunk hozzá ízt Carbs nélkül

A tipikus sminkes receptje egy csésze vagy két gyümölcsöt tartalmaz – de ha alacsony szénhidrátot eszel, akkor annyi gyümölcsöt eszel, ami miatt nehéz maradni a javasolt carb bevételen belül. Ehelyett, ízesítse a smoothie-t alacsonyabb szénhidrát opciókkal. Keverje össze egy evőkanál cukrozatlan kakaóport – kapsz tonna csokoládé ízét, de csak 1 gramm nettó szénhidrátot. Használjon mogyoróvajat, hogy adjunk gazdagságot a rázatáshoz – 2 evőkanál 7 gramm fehérjét, de csak 6 gramm nettó szénhidrátot ad. Ha a rázza túlságosan keserű ízlés szerint, adj hozzá egy csomagot a stevia – egy természetes édesítőszer, mely csomagonként csak 1 gramm nettó szénhidrát van.

Az alacsony szénhidrát-fehérje rázza a go-ot

Bár a rázás csak néhány percet vesz igénybe, előfordulhat, hogy ez néhány perc túl sok. Ha tudod, hogy van egy stresszes hét előre, előkészítsd és befagyasztod a smoothieidet előre – egyszerűen helyezz el egyet a hűtőbe, hogy felolvadj egy éjszakán át, így minden készen áll a következő napra. Szintén eléri a kereskedelemben kapható alacsony szénhidráttartalmú rázkódásokat, hogy elkerülje az étrend megszakítását. Ezek a rázások hihetetlenül alacsonyak a szénhidrátokban – egy kereskedelmi forgalomban kapható változat mindössze 2 gramm nettó szénhidrát adagonként és 15 gramm fehérjét tartalmaz. Ha éhes pangsokkal foglalkozik, és nem érheti el a házi süteményt, akkor a legjobb megoldás a boltban vásárolt alacsony szénhidrát-rázás.