Az ecet alapú kollózó táplálkozási adatait

A Cole slaw egy népszerű étvágy és egyéb társas összejövetelek, és sok étteremben is megtalálhatja. Míg sok kelkáposzta recept tartalmaz majonéz, magas zsírtartalmú és nagy kalóriatartalmú összetevő, az ecetet alapként használhatja, hogy nedvességet biztosítson, és csökkentse a kalória- és zsírtartalmat. Így egy ecet alapú cole slaw megfelelő helyettesítés lehet a majonézes cole slaw számára, ha megpróbálja kezelni a súlyát. A táplálkozás a receptek között változhat.

Kalória

Az ecet cole slawben lévő majonéz hiánya miatt az oldalsó edény viszonylag alacsony a kalóriákban. Egy csésze ecetes kollózó 50 kalóriát tartalmaz, ami az összes kalóriának csak 2,5 százalékát tartalmazza, amely egy 2000 kalóriás étrenden alapul. Ez az összeg sokkal kevesebb, mint egy csésze majonézes kollózó, amely 193 kalóriát tartalmaz. A kalóriákat egy csésze ecet cole slaw-ben kb. Öt percig kipróbálhatja, vagy 6 percig úszhat.

Zsír

Mivel az ecet cole slaw nem tartalmaz majonézt, mérsékelten alacsony zsírtartalmú, mindegyik pohárban 4 g. A táplálék-zsír magas a kalóriákban, így a zsíros élelmiszerek általában kalória-sűrűek. Az étrendi zsír előnyökkel jár, mivel segít a szervezetnek a vitaminok elnyelésében és a jóllakottság érzésében. A Nemzeti Akadémiák azt sugallják, hogy a kalóriák 20 és 35 százaléka közötti zsírt fogyasztanak.

Szénhidrát

Az ecet cole slaw alacsony a szénhidrátokban. Minden pohár 8 g szénhidrátot tartalmaz, amelyek a szervezet elsődleges energiaforrása. A szénhidrát-gazdag ételek fogyasztása különösen előnyös lehet az atlétikai eseményeket megelőzően – és táplálják a napi tevékenységeket is. A Nemzeti Akadémiák naponta legalább 130 g szénhidrátot fogyasztanak.

Élelmi rost

Az ecet cole slaw nem gazdag táplálékforrás, hiszen 1 g / csésze. Ez a tápanyag segít fenntartani a stabil vércukorszintet, az egészséges emésztőrendszert és a normális koleszterinszintet. A diétás rost szintén elősegítheti a teljesség érzését. A nőknek napi 25 g rostot kell fogyasztaniuk, míg a férfiaknak 38 g-ot kell fogyasztaniuk.

Az ecet cole slaw nem jó fehérjeforrás, mindegyik pohárban mindössze 1 g. Ez az összeg 7 g kevesebb, mint egy csésze tej. A Nemzeti Akadémiák szerint 8 gramm fehérjét kell fogyasztania minden testsúly kilogrammonként. Ha súlyát kilogrammban szeretné megtalálni, oszd meg súlyodat 2,2 kg-ban.

Az ecet cole slaw mérsékelten magas a nátriumban, mivel minden csésze 138 mg-ot tartalmaz. Ez az összeg a napi 2300 mg USDA ajánlás körülbelül 6% -át teszi ki. Ha túl sok nátriumot fogyaszt, vízzáródást és magas vérnyomást tapasztalhat.

Bár az ecet cole slawnek van némi táplálkozási hátránya, legalább egy vitamint tartalmaz. Egy csésze ez a táplálék biztosítja a napi beviteli C-vitamin bevételének 27 százalékát, de az A-vitamin napi ajánlott bevitelének csupán 1 százaléka. Az ecet kolléc szalonna a kalcium napi javasolt bevitelének 2 százaléka és a javasolt napi adag 1 százaléka Vasbevitel.

Fehérje

Nátrium

Vitaminok és ásványi anyagok