Mi a korona királyi whisky táplálkozási értéke?

A Crown Royal egy kanadai whisky, amelyet a brit cég, Diageo állított elő. A Royal Crown 1939-ben jött létre. VI. George király, az angol király megkezdte az első idegenforgalmi turnéját Kanadában. Samuel Bronfman létrehozta a Crown Royal whiskyt, amelyet a királyi lila táskában csomagolt a korona alakú palackban, hogy megünnepeljék az alkalmat. A Crown Royal csak 1964-ig volt elérhető Kanadában. Egy kanadai whisky lövés kevesebb, mint 100 kalóriát tartalmaz, de nincs valódi tápérték.

Whisky táplálkozási információk

A Crown Royal whisky 80-as bizonyíték. Tartalmaz 40 térfogatszázalékos alkoholt. Az Egyesült Államok Mezőgazdasági Minisztériuma tápanyagadatbázisának adatai szerint egy tipikus 80 proof whisky 97 kalóriát és 14 g alkoholt tartalmaz egy 1,5 oz méretben. szolgáló. Nem tartalmaz szénhidrátokat, fehérjét vagy zsírokat.

Crown Royal

A Crown Royal whisky 96 kalóriát tartalmaz egy 1,5 oz-ban. szolgáló. Nincsenek szénhidrátok, fehérje vagy zsírok. A 1,5 oz-os lövés 14 g alkohol. A Crown Royal nem tartalmaz jelentős mennyiségű vitamint, C vitamint, kalciumot vagy vasat. Nincs nátrium vagy koleszterin.

szempontok

Ha a Crown Royal whiskyt a tisztességes vagy jégen rendezi, akkor az önnek csak a kalóriát a magából a kalóriából lehet. A Crown Royal azonban számos népszerű vegyes ital része, mint például a Crown és a cola vagy a Crown és a szóda. Ezekben az esetekben az ital esetleg több kalóriát tartalmaz a keverőből.

Tápérték

A Crown Royal alkohol, és általában úgy tartják, hogy “üres kalóriát” tartalmaz, ami azt jelenti, hogy nincs valódi táplálkozási értéke. Nem tartalmaz olyan szükséges makroelemeket, vitaminokat vagy ásványi anyagokat. Az alkohol általában véve egészségre károsodhat. A MayoClinic.com szerint a mérsékelt alkoholfogyasztás csökkentheti a szívbetegség, a stroke, a cukorbetegség és az epekő kockázatát. Azonban a szervezet figyelmeztet arra, hogy az alkoholfogyasztás leginkább bizonytalan, és gyakran túlsúlyba kerülhetnek az alkoholfogyasztás kockázataival szemben.

Alsó sor

A szakemberek csak mérsékelten fogyasztják az alkoholfogyasztást, legfeljebb négy ital alkalmával, vagy hetente 14 ital egészséges férfiaknak és három italnak alkalmanként, vagy hetente hét italonként, egészséges férfiaknak és egészséges felnőtteknek. Ha nem fogyaszt alkoholt, akkor nem ajánlott ivást fogyasztani, mivel az egészségügyi előnyök kihasználásának lehetősége nem elégséges ahhoz, hogy igazolja a kockázatokat.