Mi a különbség a bowflex extrém és az extrém 2 között?

A Bowflex otthoni fitness felszereléssel foglalkozik: futópadok, elliptikus edzők, szabad súlyok és többfunkciós tornateremek. Ezen kívül a Bowflex országos márkákat gyárt a Shwinn Fitness, a Nautilus és az Universal számára, amelyek csúcsminőségű fitneszberendezéseket biztosítanak az egyéni és kereskedelmi használatra. A Bowflex egyik legkeresettebb otthoni tornaterem az Xtreme 2 SE Home Gym modell, amely a régebbi verzióval, az Xtreme SE-val versenyez. Bár mindkét tornaterem hasonló előnyöket kínál, vannak olyan finom különbségek, amelyek meghatározzák, hogy melyik modellt szeretné megvásárolni.

Költség

A Bowflex az otthoni fitness tornákon különböző árat oszt el, hogy a legtöbb ember számára biztosítsa a lehetőséget. A Bowflex Xtreme SE ára 2010 nyarán 1,299 dollár, míg a javított Bowflex Xtreme 2 SE ára 1,599 $ – a különbség 300 dollár. Az Ön választása attól függ, hogy mennyire alkalmas a fitneszre, és milyen gyakran tervezi használni ezt a berendezést, mindkét modell fitnesz előnyökkel jár.

Gyakorlatok száma

A Bowflex Xtreme 2 SE lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy több mint 70 gyakorlatot végezzen, míg az Xtreme SE lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy több mint 65-et végezzen. Az Xtreme SE verzió négy különböző mellkasi gyakorlatot tesz lehetővé: a Bowflex két további mellkasi gyakorlatot -Decline ládák repülni és lejtős mellkas fly — az Xtreme 2 modell. Az Xtreme 2 SE több karot, vállat, háttestet és lábgyakorlatot tesz lehetővé, mint az Xtreme SE, beleértve az ülő alkart oldalvászon emelését, jó reggelt, meghajlított hátsó deltoid sor, kötél lenyomása és egy lábas borjú emelés.

Csiga rendszer

A Bowflex Xtreme 2 egyik fejlesztése a nem változtatható kábelpárnás rendszer. Ez lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy több különböző gyakorlattól megváltoztassa anélkül, hogy megszakítaná az edzést a csigák beállítására vagy átirányítására. A nem cserélhető kábel funkció nem csak időt takarít meg, hanem túl sok időt is megakadályoz a mozgások között.

Alsó csigaház / guggoló állomás

A Bowflex Xtreme mindkét modellje alacsonyabb tárcsa-rendszerrel van felszerelve, amely lehetővé teszi a guggolásokat és a gitárok, a combnyeregek és a quadricepsz erősítését. Az Xtreme SE verzió eredetileg 3 állású hajtószíjrendszerrel volt felszerelve, az Xtreme 2 SE 4 pozíciójú csavarral lett megtervezve.

Gyorscsere Power Rod System

Bár mind a Bowflex-Xtreme SE, mind az Xtreme 2 SE olyan teljesítményű rúdrendszerrel rendelkezik, amely lehetővé teszi a felhasználó számára az ellenállást akár 410 fontig is. Az Xtreme 2 teljesítményrúd-rendszere lehetővé teszi a felhasználó számára, Túl sok idő van a készletek között.