Mi az előnye az udo olajnak?

Az Udo’s Oil által termelt Udo Erasmus, a tudós, aki PhD táplálkozással rendelkezik, olyan folyékony olaj kiegészítés, amely omega-3 zsírsavak 2-től 1 -ig terjedő arányát tartalmazza az omega-6 zsírsavaknak. A számok nagyon technikai jellegűek lehetnek, de ez az egyszerű arány számos jelentős előnyhöz juttathatja egészségi állapotát és jólétét. Azok számára, akik nem tudnak halolajat az omega-3-kra, az Udo olaj nem tartalmaz halolajat.

Zsírok: telített és telítetlen

Egy evőkanál Udo olaj tartalmaz 120 kalóriát és 14 gramm zsírt, amelyből 1,5 gramm telített, ami a telített zsír napi értékének 8 százalékát teszi ki. A többi zsír telítetlen – 9 gramm többszörösen telítetlen és 3 gramm egyszeresen telítetlen. A telítetlen zsírok táplálóak, mert segíthetnek a koleszterinszint csökkentésében, ami csökkenti a szívbetegség kockázatát.

Omega-3s, 6s és 9s

Az Udo’s Oil 6 gramm omega-3 zsírsavat és 3 gramm omega-6 zsírsavat tartalmaz. Ez a zsírsav 2-1 aránya kulcsfontosságú a jó egészség szempontjából. Az omega-3 zsírsavakban és az omega-6 zsírsavakban alacsonyabb táplálkozások hozzájárulhatnak a szívbetegségek, az autoimmun betegségek és bizonyos rákos megbetegedések, például az emlő és a vastagbélrák kockázatának csökkentéséhez, a 2008-as “Experimental Biology” És az orvostudomány. ” Az olaj 3 g omega-9 zsírsavat tartalmaz. Az Omega-9 zsírsavak a telítetlen zsírok, amelyek segítenek csökkenteni az egészségtelen alacsony sűrűségű lipoprotein, a “rossz” koleszterin szintjét, és növelni a nagy sűrűségű lipoproteint vagy a “jó” koleszterint. Ez pedig csökkentheti a szívbetegség kockázatát.

Alapvető zsírsavak és egészség

A szervezet nem képes önmagában az esszenciális zsírsavakat alkotni, ami a napi táplálkozásuk kulcsfontosságú részét képezi. Az egyes egészségügyi problémák kockázatának csökkentése mellett az esszenciális zsírsavak segítenek a sejtmembránok javításában is, ami lehetővé teszi számukra, hogy a tápanyagokat elfedje az Ön által fogyasztott ételektől. Az egészséges sejtmembránok segítenek eltávolítani a szervezetből származó toxinokat és hulladékokat is. Ezenkívül a zsírsavak segítik a sejtek kommunikálását egymással, így mindegyik testrendszere megfelelően működik, a 2010-es “Nature” című cikk szerint.

Udo olaja az egészséges táplálkozásban

Mindig beszéljen kezelőorvosával, mielőtt kiegészítéseket, például Udo olajat adna a diétájába, hogy megbizonyosodjon róla, hogy helyes Önnek és az Ön egészségi állapotának. Az Udo olaj nem helyettesítheti a sütőolajat, sőt, nem fűthető vagy nem használható az ételek megfagyására. Ehelyett az Udo’s Oil egyszerűen táplálékkiegészítőnek tekinthető, de hideg ételeket, például dobált és tészta salátákat is átszitálhat.