Mi előnyben részesítik a baseballos sétákat?

A főiskolai baseball csapat helyszínének megszerzése járásként tartást és tehetséget igényel. Ha nem nyújtottak be ösztöndíjat, és nem vették fel őket az iskolában, akkor egy felfelé tartó csatával szembesülsz, és megpróbáltad a rendezvényt sok sportolóval, akik ösztöndíjat kaptak. Mégis, a legtöbb egyetemi csapat megnyitja a csapatot a játékosoknak, akik vagy úgy döntöttek, hogy nem mennek oda, ahol felvettek, vagy akiket nem ajánlottak fel ösztöndíjaknak. Az a tulajdonság, amellyel a csapatot a baseballban való gyalogláshoz kell kötni, általában a tehetséghez és a vágyhoz jut, és mindkettő egyformán fontos.

Annak érdekében, hogy egy edző vegyen egy esélyt egy olyan játékosra, akit nem vettek fel, a játékosnak elégedetlen vágyat kell mutatnia a játékra. Az edzőnek látnia kell, hogy készen áll arra, hogy erőfeszítést tegyen, még akkor is, ha soha nem kap ösztöndíjat, és meg kell fizetnie a saját útját az iskolában. Egy edző, aki hajlandó elviselni Önt, látnia kell, hogy a csapat olyan, amit kétségbeesetten akarsz, és készen áll a pozíciók megváltoztatására, az új készségek elsajátítására és az idő előtti és gyakorlati időbe helyezésére annak érdekében, hogy jobbá válhasson.

Eltekintve az erős vágytól, hogy játsszon, szükséged van valamire, ami megkülönbözteti tőled a csapat többi játékosaitól. Kivételes védekező képességek lehetnek, vagy nagy bájt futó sebessége vagy teljesítménye, vagy balkezes dobó, nagy görbe labdával. Ha különleges képességei vannak, fejlesztsen ki minél többet, amennyit csak tudsz, hogy segítsen kiemelni. És amikor megkapja a lehetőséget, hogy játsszon, akkor kihozza a legtöbbet az Ön készségével és energiájával. A sétahajók olyan inspirált nyüzsgéssel játszanak, amelyet a magasabb rangú és kiváltságos játékosok nem mindig bizonyítanak.

A gyaloglásnak köszönhetően a játékosok valamilyen hátrányos megkülönböztetést vagy negatív attitűdöt teremtenek az ösztöndíjban és esetleg valamilyen szkepticizmust az edzők, akiknek ott egyáltalán vannak. Négy évig maradhatsz, és soha nem fogsz valódi esélyt játszani. Lehet, hogy kevésbé tehetséges játékosokat kell figyelnie arra, hogy több figyelmet kapjanak, egyszerűen azért, mert ösztöndíjat kötöttek. De az ilyen típusú csapásokkal való foglalkozás az Ön javára válhat, ha az edzők látják, hogyan kezelik. Ha nem más, akkor jobban tudja kezelni az élet nehéz helyzetét.

Gyaloglásként a cél az, hogy a csapatot és esetleg ösztöndíjat szerezzen. Hogy meggyőzzön egy edzőt, hogy ezt az ajánlatot kiterjessze, vagy legalább tartsa meg a program részeként járóként, látnia kell, hogy edzője lehet. Ez egy dolog, hogy rendelkezzenek a készséggel és a vágyakkal, de ez egy újabb bizonyíték arra, hogy meghallgathatja a kritikát, a kiigazításokat a coaching alapján, és támogató csapattársa lehet.

Szenvedély a játékhoz

Valami különlegeset

Mentális keménység

Légy elérhető