Milyen készségekre van szükség a futáshoz?

Egyes egyesítő jellemzők leírják a minőségi futókat. Akár egy kicsi, mint egy kis futó, mint Ray Rice vagy egy nagyobb teljesítményű futó, mint Marshawn Lynch, bizonyos készségekre van szükség ahhoz, hogy sikeresek legyenek a pályán.

A látókörű futásnak képesnek kell lennie látni a játék fejlődését a pályán, és előre látja, hogy mikor és hol jelenjen meg egy sor a sorban. Ez a képesség együtt jár együtt az agilitással és a robbanékonysággal, mivel a futófelületnek nemcsak látnia kell a lyukat, hanem képesnek kell lennie rá, hogy felrobbanjon az yardage-on. A Vision lehetővé teszi, hogy megtudja, honnan jönnek a blokkjai, és hogyan fusson a blokkok mögött, hogy minél több yardot vegyen fel.

A sebességet különböző módon vizsgálják. Ha kisebb a hátánál, akkor szükséged lesz a szakadási sebességre, hogy megállítsd a nagy futásokat és kikerüld a védőket. A nagyobb háttámláknak is szüksége van a sebességre, hogy átjutassanak a lyukon – különösen akkor, ha közel vagy a célvonalhoz és megpróbálják megtalálni az utat a végső zónába -, de a lassabb futó háttámlák pótolhatják, hogy nem rendelkeznek a legmagasabb szintű sebességgel, És erő.

Sok csapattal működik a puskával, egyre fontosabbá válik, hogy a háttámlák képesek legyenek elkapni a labdát a hátsó pályáról. Míg a játékos a futóversenyben futhat, fontos, hogy képes legyen folyamatosan elkapni a labdát, és átvegye az yardage-ot a pass-on keresztül, ezáltal a játékos teljes visszafele. Például, Marshall Faulk képes volt átadni az 1000 yardos benchmarkot mind a rohanó, mind a befogadó udvaroknál karrierje csúcsán.

A rajongók csak akkor tudnak észrevenni, ha a futás során pontszámot érnek el, de a cserkészek észlelik, ha blokkolják. Alsóbb szinteken a háttámláknak nem kell a blokkokat felvenniük, de ez egy alapvető képesség a szakmai rangsorban. Sokszor futó hátnak fel kell venni egy blitzing linebackeret, segíteni kell egy domináns passz rusher-ben vagy egyszerűen lelassítson egy védekező támadást kívülről, de a blokkolás egy olyan fontos képesség, amelyet a jó futó hátnak meg kell tennie. Az erő együtt jár a blokkolással, mivel a futó hátnak képesnek kell lennie arra, hogy lelassítsa a nagyobb és erősebb védőket.

Egy másik képesség, amellyel a futó hátnak szüksége van, az a képesség, hogy elkerülje a nagy sikert. Ha lehet a végrehajtó, és elszállít egy kicsit a csapást, nem pedig az összes hatás felszívódását, akkor egészségesebbé teheti magát, és elkerülheti a sérülés okozta hiányzó időt. A tartósság döntő fontosságú a futáshoz, mivel egyesek a játék 30-szorosát felfelé kezelik. A legtöbb ilyen játék véget ér a kezdésben, így minimálisra csökkentve a sérülést minden találat egy olyan képesség, hogy a sikeres futó hátnak kell.

A hiányosságokat látni

Sebességváltozások

Jó kezek

A készségek blokkolása

Tartósság