Mit hordok, ha nincs csípőm?

Mindenki csípő van – a tiéd csak görbe-kevésbé. Döntés, hogy mit viseljen az ilyen típusú csípőkkel, egy agytöredék pillanat a szekrényben. Úgy véli, hogy teste alakja és személyes stílusa van, és oda-vissza mozog a csípőinek kiemelése vagy manipulálása között. Lazuljon el. Ha a célod polírozott, magabiztos és divatos, akkor emlékszel egy dologra: A test alakja egy fordított háromszög. Szórakozzon vele.

Menj a görbe-kevésbé görbékből

Cinch a derékvonallal: A fűző, a fehérnemű alakító szalag vagy a derékszíj azonnal felerősíti a csípő görbéit. A fűzők tipikusan hivatalos alkalmakra vannak fenntartva, azonban néhány nő alkalmi alkalmakra viszi őket, mivel strukturálva vannak, hogy a ruhákat sokkal szilárdabbá és testre szabottabbá tegyék. A fehérneműsítő öv kényelmesebb. Minden tekintetben hordja – az irodából egy társadalmi eseményre. A deréköv sokféle anyagból, méretből, stílusból és színekből áll. Koordinálja az egyiket egy blúzt, nadrágot, szoknyát vagy ruhát.

Add hozzá a kötetet a csípőhöz. A peplum ruha egy klasszikus konzervatív megjelenés minden társadalmi alkalomra. Megint lehetőséged van arra, hogy alátétrésszel vagy fűzővel támogassa. Pár egyes nadrágot vagy ceruza szoknyát peplum blúzdal, konzervatív elegáns megjelenéshez. A peplum flare jellemzi a csípő görbéit, A buborék és a tulipán ruhák a szükséges dráma a csípőinek szüksége. A tulipán ruhák a magas divat meghatározása, a felszerelt felső rész és az alsó burkolt szoknya. A strukturált szabás avantgárd, a női alak dramatizálására. A buborékos ruhák nem annyira strukturáltak, és különböző stílusokból származnak. Keressen olyan ruhákat, amelyek a csípőövezet körül forognak. Egy rugalmas anyagú derékszíjjal könnyebben hozzáférhet a formálisabb megjelenéshez, a harem nadrág az apró derék illúzióját hozza létre az anyag drámai fényerejével. A harem nadrágot a derék és a boka feszítik, melyet rendszerint sokféle anyaggal hoznak létre a nadrágszalag csípőszakaszában.

Kerülje el azokat a ruhákat, amelyek minimalizálják a csípőt. Azok a nők, akiknek nincs teljes mellszobájuk, kerülniük kell a sovány nadrágot, a ceruza szoknyáját vagy a felszerelt koktélruhákat. Ezek a divatok eltúlozzák a görbe-kevésbé csípője sziluettjét.