Sátor sátor galveston, texas

A Galveston-sziget nyugati végén, a Galveston-sziget állami parkjában vízparti tél. A park, az egyetlen hely, amely 100 mérföldön belül helyezkedik el egy sátorban, 2000 hektár természetes élőhely, ideális a kemping elhagyására. Élvezze a túrázás vagy kerékpározás a park ösvényeit, kocoghat egy homokos strandon, vagy egy kajakot evez az öbölben, közvetlenül a sátortáblán kívül.

A Galveston-öbölben

Helyezze a sátort a 10 sátoros helyszín közül, amelyek a Galveston-öbölre néznek. A primitív kempingek minden helyszínen piknik asztalt és tűzgyűrűt biztosítanak. A vevőkészülékek a közelben találhatók az RV kempingben. Az RV kempingek nem ajánlottak sátoros kempingezéshez. A kempingek kényelmesek a hajó rámpájához, ahol elindíthatja kajakját és evezz ki az öbölbe. Kerékpározzon az öbölben lévő utakon, vagy kövesse a szárazföldi utakat, hogy felfedezhesse a park prérijai és mocsarakat.

Az óceán kilátása

A sziget déli oldalán állítsd fel a sátort az Öbölre néző 36 helyszín egyikén. A helyek szorosan egymásba ágyazódnak, nincsenek növényzetek, az RV-k megosztják a telket sátorral. A kempingek általában a nyári hónapokban vagy a közelben vannak, így más táborozók vesznek körül. A villamos és a víz minden helyszínre fut, és a közelben zuhanyzók és mosdók találhatók. Minden kempinghely árnyékot, piknik asztalt és tűzgyűrűt tartalmaz.

Időjárási időjárás

A nyár a legforgalmasabb a Galveston Állami Parkban, sok kempingező érkezik, hogy élvezhesse a strandon a kikapcsolódást. Hőmérsékletek a felső 80-as években maradnak, de a nyár végén nyáron kellemetlenül emelkedik a páratartalom, amikor a monszun és a hurrikán időjárási mintázata 4-6 hüvelyk esővel jár. A nappali hőmérséklet a 70-es években novemberig tart, mielőtt a 60-as évekbe decembertől februárig átmárták. A leghidegebb téli éjszakák ritkán merülnek alá 50 alatt, így alvás egy sátorban élvezetes minden évszakban.

Egy uncia elővigyázatosság

Nem találsz árnyékot a kempingekben. A nap egész nap süt a sátráján, ezért érdemes a saját árnyékszerkezetét elhelyezni a sátránál. Mindkét táborban vizet találnak, ezért rendszeresen hidratálnak, hogy elkerüljék a hővel kapcsolatos betegségeket. A parkban található vadon élő állatok elsősorban madarakból állnak, de a sirályok és más opportunisták könnyen elfogyaszthatják az ételeiket, ha nem hagyják figyelmen kívül. A sirályokról ismert, hogy megragadják a hátizsákokat és puha oldalú edényeket, ezért tartsa az ételeit légmentesen lezárt tartályokban egy kemény, hűvös vagy vadvilág ellen védett boltozat belsejében.