Snorkeling tiszta vízben, florida

Clearwater, Florida, az állam-öböl partján fekszik, körülbelül 30 percre Tampától. A terület érintetlen édesvízi forrásai, folyók és lagúnák híresek a kiváló snorkeling miatt. Adjon maszkot és uszonyokat, és könnyedén bejusson az enyhe vízbe, és kezelni fogják a közelgő találkozásokat manateesekkel, tengeri teknősökkel és rengeteg más tengeri élettel.

Hová menjen

A Clearwaterben és környékén számos snorkeling válogatott. A Honeymoon Island State Park mindössze egy rövid autóútra van a Dunedin úttól. A szigeten található strandok közvetlenül a snorkelingre nyílik. A Caladesi-sziget, a part mentén, a Honeymoon Island State Park hajóval érhető el. Itt is sétálhat közvetlenül a tengerparton a snorkelre. Az Egmont Key State Parkban a tengerparti tengerparti snorkel-felszerelést bérelheti, mielőtt a vízbe megy, ahol felfedezheti a spanyol-amerikai háborús korszak Fort Dade víz alatti romjait. Itt érheti el komppal a Hubbard’s Marina Fort DeSoto State Parkban. És a kristály és a Homosassa folyók, a városon kívül, a rengeteg manáteszről ismertek.

Mit hozni

Szüksége lesz egy légzőcsőre, maszkra és uszonyokra bármilyen snorkelingre. Fürdőruhát kell viselnie, és úgy kell viselnie, hogy viseljen öltözetet vagy pihaszt, hogy a nap lehúzódjon a hátadról. Mindig viseljenek fényvédőt, a nap gyorsan károsíthatja a bőrt, miközben a víz felszínén úszik. A legtöbb víz Floridában meleg vagy enyhe egész évben, így valószínűleg nem kell egy nedves ruhát. Ha a folyók egyikében snorkelsz, akkor egy vizesruha lesz, mivel ezek a vízi utak kicsit hűvösek.

Mit nézzünk

E területeken a tengeri élmények sokfélesége látható. A tengeri teknősök, a delfinek, a szúrórák, a tarpon, a juhok és az óriás csalók gyakori megfigyelések az Öböl-parton. Természetesen a Kristály- és a Homosassai folyókon a manátusok a legfontosabbak. Ezekben a folyókban több száz West Indian manatees gyülekezik novembertől márciusig.

Mi a gond

Ha belép a vízbe az Öböl-part partjai mentén, győződjön meg róla, hogy a lábát sétálgatja. Ez megrémíti a szikrázó sugarakat, amelyek talán a homokba rejtek, különben megölik. Florida elutasítja a tengeri emlősök zaklatását, mint a manatees. A közelébe úszhatsz, de nem tudod átadni vagy érinteni ezeket a lassan mozgó lényeket.