Víz citrom gyömbér étrend

Élvezze a víz, a citrom és a gyömbér keverékét, ha élvezni fogja, de nem számíthat arra, hogy egyszerűen hozzáadja ezt az italt étrendjéhez, és így súlycsökkenést eredményez. Beleértve a kiegyensúlyozott, csökkentett kalóriatartalmú diéta részévé, enyhén növelheti fogyását, különösen akkor, ha növeli az aktív időben töltött időt.

A víz egy étrend részeként

Az egyik egyszerű módja annak, hogy fogyasszon kevesebb kalóriát fogyás közben, az ivóvíz helyett az olyan italok helyett, amelyek kalóriát tartalmaznak. Ez tényleg felcserélhető a nap folyamán. Például egy 12 uncia pohár narancslé körülbelül 168 kalóriát tartalmaz, és ugyanannyi szabályos kóla körülbelül 136 kalóriát tartalmaz. A napi szódavíz helyett a vízre történő váltáskor elegendő kalóriát takarít meg, hogy egy hónap alatt egy fontot veszítsen. Az étkezés előtt egy nagy pohár vizet is fogyaszthat, ami segíthet a fogyás csökkentésében, és ennél kevesebb kalóriát fogyaszthat az étkezés során, az Obesity-ben 2011 februárjában közzétett tanulmány szerint.

Potenciális citromfogyasztási előnyök

A citrom testsúlycsökkentés során felhasznált előnyei nagyon előzetesen ismertek. A polifenoloknak nevezett citromban található anyagok segíthetnek a testsúlygyarapodás és a magas koleszterinszint csökkentésében egy, a Journal of Clinical Biochemistry és Nutrition című tanulmányban 2008 novemberében közzétett állatkísérlet szerint. További kutatások szükségesek annak igazolására, hogy a citrom polifenolok ugyanolyan hatással bírnak Az emberekben. Még akkor is, ha kiderül, hogy a citromok nem segítenek a fogyásban, hasznosak lehetnek ahhoz, hogy ízanyagot adjanak hozzá a vízhez anélkül, hogy jelentősen megnövelnék kalóriáit.Csak a citromot is hozzáadhatjuk egyszerű vízhez, . Ez megkönnyítheti az embereknek a nagy kalóriatartalmú szódavíz ivóvízbe való bevitelét.

Gyömbér és súlycsökkenés

Bár a bizonyítékok előzetesek, a gyömbérnek lehetnek súlyveszteségi előnyei. A 2013-as Európai Orvosi és Farmakológiai Tudományi Vizsgálat során közzétett állatkutatás szerint a gyömbérporral táplált patkányok elvesztették súlyukat. Az Európai Journal of Nutrition című, 2015-ben publikált emberi tanulmány azt mutatta, hogy 12 hétig gyömbéres táplálék-kiegészítőkkel rendelkező nők a testtömeg-index kisebb csökkenését tapasztalták. Több hosszú távú kutatásra van szükség ahhoz, hogy megismerhessük, vajon a gyömbér képes-e embereknek súlycsökkentő képességet nyújtani: Csak vigyázzon arra, hogy mennyi gyömbéret fogyaszt minden nap. Az élelmiszerekben található mennyiségek valószínűleg biztonságosak, de a kiegészítőkben felszaporodott mennyiségek biztonsági problémákat okozhatnak a vérzéses vagy szívbetegségben szenvedőknek és azoknak, akik bizonyos gyógyszereket szednek. Ellenőrizze kezelőorvosával, hogy meg tudja határozni, mennyit biztonságos a fogyasztás, mielőtt nagyban növelné a bevitelt.

Kalória szempontok

Ne várja meg az ivóvizet a citrommal és a gyömbérrel, hogy nagy különbséget tegyen a súlycsökkenés eredményében. Az egyetlen módja annak, hogy lefogy, hogy több kalóriát éget, mint fogyasztani. A kalóriahiány 3500 kalória szükséges minden egyes testtömeg font, amit elveszít. Ez azt jelenti, hogy naponta 500 kalóriát kell vágnia, ha hetente 1 fontot veszít. A kalóriák csökkentése segít gyorsabban fogyni, de napi 1 200 kalóriát nem ér el, ha nők vagy napi 1800 kalória, ha férfi vagy. Kevesebb kalória fogyasztása, mint ez, hátrányosan befolyásolhatja az anyagcserét és zavarhatja a fogyást.

Egyéb hasznos étrendi változások

Míg a legtöbb ember megérti, hogy a kalóriák csökkentése a fogyás módja, nem feltétlenül ismerik a legjobb módját erre. A legtöbb előnye a nagy kalóriatartalmú ételek eltávolításával jár, amelyek nem tartalmaznak sok tápanyagot, például finomított gabonát, feldolgozott ételeket, édességeket és édesített italokat. Töltsd be a diétádat gyümölcsökkel és zöldségekkel, amelyek nem tartalmaznak sok kalóriát grammonként, így lehetővé teszik, hogy töltsön fel anélkül, hogy sok kalóriát eszel. Ügyeljen arra is, hogy sok sovány, fehérjét tartalmazó ételt fogyasztson, mert a fehérje különösen töltődik.

Minél több karcsú szövet – vagy izom – van, annál több kalóriát égetnek meg, hogy megtartsák a testedet. Tudod építeni több izom a testmozgás, különösen az erősítő edzés. Ha étrend fogy, anélkül, hogy ugyanabban az időben gyakorolna, az elveszett testsúly körülbelül 25 százaléka az izomtól zsír helyett. Az American Council on Exercise megjegyzi, hogy a testsúlycsökkenés során az izomveszteség korlátozásának legmegfelelőbb módja az aerob testmozgás és erőkifejtés kombinációja kombinációja. Célja legalább fél órányi aerob testmozgás minden nap, valamint legalább két erő-edzés heti.

A gyakorlat jelentősége